Friday, October 19, 2007

Bionic Women - världens sämsta tv-serie?!

Efter att ha sett fyra avsnitt av Bionic women tror jag seriöst att det kan vara den sämsta tv-serie som någonsin gjorts. Det har misslyckats på precis alla plan. Storyn är mesig, konstig och helt ologisk. Varför ska det göra just en kvinna till Bionic, en kvinna som inte ens vill vara bionic och sen hela tiden tjata om hur mycket pengar hon kostar??? Om de nu skulle lägga ner 50 miljoner dollar på något, skulle de då inte försöka hitta någon som verkligen brinner för "jobbet" som mycket som de gör? De tre männen som verkar leda själv projektet verkar ju brinna ohälsosamt mycket för det, varför har de inte gjort sig själva till bionic?? Alltså, denna serie har så mycket frågetecken och är så fruktansvärt dålig att det inte ens är underhållande. I en bra serie kan frågetecken göra serien bättre och mer spännande, här misslyckas det totalt!

Jag gissar att de försöker göra någon typ av Buffy-kopia (att whats-her-name ska ta hand om sin lillasyster efter att pappan har övergivit och mamman dött, hon heter Summers i efternamn..osv osv). Detta är ingen buffy-kopia, inte ens en dålig kopia. Bionic Women är bara ett skämt!

2 comments:

E said...

Jag håller helt med. Ush o blä på den

Anonymous said...

Men seriöst du har ju ingen smak för film, så klart det måste bli en relation mellan han och henne och därför påpekar han det hela tiden.
DU skämmer ju ut dig själv såklart de andra inte vill bli det eftersom hon dör efter 5 år eftersom inte hennes bakterier klara mer, du har ju inte äns sett de första delarna. och omd etta är mystiskt och inte svara på dina frågor va fan gör lost då?
Sluta skämma ut dig själv.